måndag 24 juni 2024

ÖSK - Trelleborg FF 1 - 1 ( 0 - 0 )

    Inte lätt att komma ihåg att ÖSK spelar match mitt i europamästerskapen. Aldrig har kontrasterna varit större, även om de som dömer ut ÖSK som ett tråkigt spelande lag nu får se att europeisk storfotboll spelar på samma sätt. Trelleborg är återigen på besök på Vallen precis som 2018 2022 2023 De båda lagen har sällan eller aldrig presterat någon magi tillsammans. Tre oavgjorde i målsnåla tillställningar. Tidigare har skåneklubben innehållit fd svartvita som Simon Amin och Mohammed Saeid. Men i Amin är flyktad till Norge och Mo är svartvit igen.

ÖSKs VD en av de viktigaste lirarna just nu.
  Svartvitts spelartrupp är hel igen efter ett miniuppehåll så Järdler kan "välja och vraka" bland lirarna i
spelartruppen. Men Hamse Shagaxle skadade sig på näst sista tärningen innan match men finnstillgänglig. Unge Alperud fortsätter vara skadads. Sport behöver desperat en vinst för att skapa framtidstro och ett semesterlugn för truppen, klubben och lagets supportrar. Järdler har väldigt svårt att träffa rätt i laguttagningen. Spelarnas form varierar enormt från match till match, flera av de unga killarna känns som humörspelare. De kan vara bäst på träningen innan match men göra en slät och sliten figur på matchdagen. Inget önskeläge för en allt mer pressade lagledning.
   Oavgjort var ett väntat resultat i mötet mellan lagen idag. Vad gäller hemmalagets prestation var det helt klart ett fall framåt sedan sist hemma mot Oddevold. Innan match när laguppställningarna blev bloggen lite orolig och det kändes som om Sport ställde upp med ett svagare lag. Trelleborg ska hedras då de inte parkerade bussen utan bjöd upp till spel vilket bidrog till ett öppet och offensivt spel. Mållöst i halvtid och inga riktigt heta chanser för nåt av lagen. TFF-målvakten spelade extremt långt ute i planen och Björnstad straffar honom med en lobb från mittlinjen i 25:e minuten. 
   Andra börjar båda lagen piggt och i 55:e bredsidar Kalle in bollen efter inlägg från Valgeir och lite carambolage framför måls så rullar bollen ut framför fötterna på honom. Matchen går lite i stå en stund men TFF kvitterar när ÖSK räknar fel i försvaret och tappar vänsterflanken 1-1 på ett närskott. Efter det målet skapar ÖSK halvdussinet heta chanser som alla var värda ett bättre öde.
Kron och Valgeir jobbar, springer och försöker. Barsoum bra i både offensiven och defensiven.
   För övrigt anser bloggen att Behrn arena borde byggas in av läktare om det finns några resurser kvar när kommunal skola, vård och omsorg fått tillräckligt för sin verksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ÖSK - Sandvikens IF 1 - 0 ( 0 - 0 )

Axén firar det nytagna körkortet.  Axen lugnet själv i studion  Foto: Fotbolldirekt     Dagens motståndare, Sandvikens IF, är nya för blogge...